Quite Easy (us)

e. Andover Hall (us)
u. Marita’s Victory (us)
e. Valley Victory (us)

f. 2004
(3)11,1a / USD 409.365
Mankehøyde 158 cm

Quite Easy står oppstallet på Broline i Sverige også i 2024. I Norge kan vi bruke hingsten via frossen sperma, han fungerer fint. Også mulighet for fersk sperma i Østlandsområdet, enten til Gardermoen med fly eller levert i Årjäng over natt. Vi har sendt med fly til Trøndelag og Sørlandet, men kostnadene blir høye for frakten. NY PRIS! Hingsten betinger NOK 2000 ved bestilling og kun SEK 18.000 ved levende føll. MVA, stasjonsavgift og veterinærutgifter tilkommer. Kontakt stasjonen du ønsker å bruke for pris

Fra årsrevyen 2023:

A-premierte Quite Easy leverer varene til en svært fordelaktig pris. Han er far til 19 svenskfødte millionærer (8  hopper). Enda mer imponerende er vel hans 8 norskfødte millionærer, der 3 er hopper. Blant dem finnes Elitloppsvinneren Coktstile og Norgesmesteren Miss Pepper.

Aktuelt i Norge, høsten 2021:

I år har de mest framgangsrike norske vært Miss Pepper som senest vant Axel Jensens Hoppeavdeling, samt Kick Off Classic, som for tredje år på rad har travet 1.11-tider, vunnet flere stayerløp og kammet hjem mer en halv million.

Aktuelt foran sesongen 2021:

Quite Easy er A-premiert i Sverige, og far til topphester i hele Norden. Han har en voldsom bredde blant avkommene av begge kjønn.  I Norge far til derbyvinneren både i 2017 og 2018. Han har 5 døtre i Norge født 2016, blant dem årgangstoppene Another Creation 11.3 og Lifestile 12.8, som begge har blitt millionærer.

Quite Easy er far til bl.a. årgangstoppene Cokstile (Derbyvinner 2017) og Deimos Racing (svensk Kriterievinner 2016). Quite Easy er A-premiert for sin svenske produksjon. Også den norske Derbyvinneren 2018, Gretzky BR, er en sønn av Quite Easy.

Quite Easy  var en svært god 2-åring, og ble foran 3-årssesongen ranket som en av de aller beste i årgangen. Etter sine syv 2-årsseirer, startet han 3-årssesongen på beste måte, gjennom å vinne forsøk og finale av det høyt doterte Goodtime Stakes. Dessverre fikk Quite Easy deretter en infeksjon som ødela resten av sesongen. Siden han allerede høsten 2006 var solgt som avlshingst til Sverige, ble det ikke flere starter på den kapable unghesten.