Power (s)

e. Googoo Gaagaa (us)
u. La Vici (s)
e. Orlando Vici (f)

4-11.0a / SEK 8 781 860

Mankehøyde 159 cm

Power skal i avlssesongen 2021 stå oppstallet på Broline Stuteri i Sverige.  Avlsdebut. Man rekker sannsynligvis ikke å få fryst sperma før sesongen, så han vil i Norge være tilgjengelig til et begrenset antall hopper med fersk sperma. I år har det ikke gått fly fra Göteborg til Norge, så hvis situasjonen er uendret også neste vår/sommer, vil det antagelig bare være praktisk mulig med spermaleveranser på Østlandet, nær grensen.

Hingsten betinger NOK 3.000 ved bestilling og SEK 42.000 ved levende føll. MVA, stasjonsavgift og veterinærutgifter tilkommer. Kontakt stasjonen du ønsker å bruke for pris.

Ung, spennende hingst i avlsdebut! Ønsker du å bruke en topptraver, med en stamme utenom det vanlige? Power er kvart pacer og har franske Orlando Vici som morfar. På morssiden stammer han fra den amerikanske World Trotting Derby-vinneren Lady Lexington, som i Sverige har fått den høythengende utmerkelsen ELITsto for sine gode avkom.

Power ble kåret til «Årets 3-åring» i Sverige etter 9 seirer på 15 starter, hvorav Kriteriet smeller høyest. I år har han bl a vunnet Europa-Derby på Vincennes.

Planen er at Power skal fortsette løpskarrieren etter avlssesongen 2021.