Ecurie D.

e. Infinitif (fr)
u. Too Soon (us)
e. Muscles Yankee (us)

1,07,9a / USD 1,516,807

31 starter: 20-4-1

Ecurie D står oppstallet på Southwind Farms i sin andre avlssesong 2024. Vi fikk bare få doser med fryst i 2023, men han fungerte strålende.

Hingsten betinger NOK 3.000 ved bestilling og USD 10.000 ved levende føll. MVA, stasjonsavgift og veterinærutgifter tilkommer. Kontakt stasjonen du ønsker å bruke for pris.

Ecurie D var en stjerne fra første stund, med en ekstrem spenst, aksjon og innstilling! Han var en komplett topptraver allerede i debuten som 3-åring på Solvalla, da han vant på 14.3/2140 m.

Han innledet karrieren med elleve strake seirer, deriblant Fireåringseliten på Solvalla Elitloppsdagen. Som 3-åring satte han sin første verdensrekord, da han vant Big Noon-pokalen på 12.2 – fra dødens! Som 5-åring i 2021 gjorde han en flott innsats i selve Elitloppet, ble toer i forsøket på 09.6 og travet 09.4 i finalen. Deretter gikk ferden til Åke Svanstedts stall i USA. Der imponerte han stort direkte ved seirer i Allerage Farm og Breeders Crown, der han satte hele den amerikanske eliten på plass.

Som seksåring satte Ecurie D sin andre verdensrekord, han knuste faktisk den gamle med et halvt sekund da han vant Cutlers Memoral på 07.9. Han avsluttet karrieren med å vinne TVG Open samt ta nok en seier i Breeders Crown.

Ecurie D har en moderne stamme med klassiske gener. Infinitif er selv toppstammet som en sønn av Elithingsten Pine Chip og Coktail Jet-datteren Island Dream, som selv tjente mer enn 5 millioner og mormor Bambina var trippelmiljonær. Infinitif har avlet flere topptravere tross små årganger.

Moren Too Soon er i tillegg til Ecurie D også foreløpig mor til den danske årgangstoppen og klassiske vinneren Fascination. Too Soon er etter topphingsten Muscles Yankee og en datter av den franske championhingsten Love You. Mormors mor er Rangone, selv en topptraver med bl a seier i Europa-Derby og har deretter vist seg som en betydningsfull avlshoppe.

Her kan man virkelig snakke om det beste franske blodet krysset med det beste amerikanske!

Svensk avlsvurdering kommer