Bold Eagle

e. Ready Cash (fr)
u. Reethi Rah Jet (fr)
e. Love You (fr)

1.08.4/ EUR 5.124.087. 76: 47-11-4

Mankehøyde 163 cm

Bold Eagle er tilgjengelig i Norge via fryst sperma, og han fungerer svært bra.

Hingsten betinger NOK 4.000 ved bestilling og EUR 8.000 ved levende føll. MVA, stasjonsavgift og veterinærutgifter tilkommer. Kontakt stasjonen du ønsker å bruke for pris.

Bold Eagle er en av de aller beste traverne gjennom tidene.Han er den tredje mestvinnende, bare slått av Varenne og Moni Maker.

Bold Eagle vant Prix d’Amerique to ganger, I tillegg var han toer en gang. Han var helt uavhengig av underlag, distanse eller startmetode. Alle husker vel hans fantastiske prestasjon i Elitloppsforsøket 2017, da han vant på løpsrekorden 1.08.4 fra dødens! Bold Eagle var også imponerende da han reiste over til USA og knuste konkurrenter som Six Pack og Atlanta i Breeders Crown.

Bold Eagle er den mestvinnende sønnen til avlsmatadoren Ready Cash. Bold Eagle har vist seg å passe spesielt godt når hans blod blandes med det amerikanske. Fra Sverige nevner vi bare Aetos Kronos (vinner av E3, Breeders Course, Jubileumspokalen og Kungapokalen), Eagle Eye Cherry og Adriatica (begge har vunnet Svensk Oaks), Dancer Brodde (Breeders Crown og Kungapokalen) og Brambling (Vant det svensk Kriteriet foran San Moteur). I Norge har vi sett Global Bred To Win (vinner av Hoppederby, Oaks og JGP) samt High Flyer (Vinner av den Norske Kriteriet 2020.

I Frankrike har Green Grass og Isla Jet imponert og er mangemillionærer, men den store stjernen er 5-årige Joshua Three som rader opp Gruppe-seirer og som spås være neste års Prix d’Amerique-vinner!