Muscle Hill (us)

e. Muscles Yankee (us)
u. Yankee Blondie (us)
e. American Winner (us)

(3)08,5a / USD 3.273.342

Mankehøyde 159 cm

Muscle Hill står oppstallet på Southwind Farms i New Jersey.

OBS! Vi har fått lov av eiersyndikatet å selge et par bedekninger i Norge også i 2024, utenom andelseiernes hopper. Hingsten betinger NOK 5000 + mva ved bestilling samt USD 35.000 +mva i føllavgift. Ta kontakt med stasjonen du ønsker å bruke for pris på deres tjenester.

Muscle Hill er den beste og mest etterspurte amerikanske hingsten i moderne tid. Avkommene hans vinner hele tiden storløp på begge sider av Atlanteren, hingster som hopper. 79 av 110 amerikanske 2-åringer har startet i år, og Muscle Hill topper igjen alle de amerikanske hingstestatistikkene, både for 2-åringer, 3-åringer og alle aldre.

Som 2-åring vant han forsøk og finale i Breeders Crown på Meadowlands, forsøk og finale i Peter Haughton Memorial, Finalen av New Jersey Sires Stakes på Meadowlands, Bluegrass Series, International Stallion Stake, Simpson Stake; var toer i forsøk til New Jersey Sires Stakes på Meadowlands.

Som 3-åring vant han forsøk og finale av Hambletonian, forsøk og finale av Canadian Trotting Classic, Finalen av Breeders Crown på Woodbine, World Trotting Derby, 2 heats i Kentucky Futurity, forsøk og finale av New Jersey Sires Stakes på Meadowlands, American-National Stake og Stanley Dancer Trot..