Uptown B.Girl
 

 

Startside
Opp
Uptown B.Girl
Unaminami
Uno d'Man
Unzipped
Umbriel
Ulixes
Ucatoni
Umbra
Unième
Unreal
Ultimate Rock    

hoppe etter Ken Warkentin - M.T.Big Applegirl

 Stamtavle

Fifth Avenue Girl fikk utmerkelsen "Elisto" allerede etter sine to første avkom, og var Sveriges yngste med det. Hennes datter MT (for oppdretteren Misty Trotting) Big Applegirl fikk navn i samme sjanger som moren, så jeg syntes jeg skulle følge den veien med Uptown B.Girl. For de som ikke er spesielt interessert i dans, streetdance, så er B.Girl betegnelsen på en jente som danser breakdance. Nå vet jeg ikke hvor akrobatisk min B.Girl er, men at hun kan bevege seg spenstig som en danser, er helt klart!

B.Girl er vakker, velbygd og karismatisk med et strålende lynne. Mange mener at dette er den beste åringen jeg har, og det kan godt vise seg å være rett. Stammen er i alle fall hyperspennende og hoppa er flott! Fikk fjernet en bit i koden vbb i april, og fikk tennene raspet samtidig. Hun hadde ikke ulvetenner på det tidspunket.

Per 24.juli 2012: 18- 3- 3- 2- 6 (3)*19,1M - (4)13,2aK Kr. 442.500. Som 3-åring vant hun Benn Orres Minneløp og Kriteriekvalifisering, mens hun var toer i Oaks. Hadde en del problemer med tett hals. I år har hun en tredjeplass fra Jarlsberg Grand Prix Hoppeløp etter å ha blitt hindret i siste sving, var toer i forsøket.

 

 

UPTOWN B.GIRL,  

 

Ikke alltid like samarbeidsvillig, kan man si.....

B-Girl har andre ting for seg enn å stille opp for fotografen!            ...for eksempel døse litt i solen....  

På beite sommeren 2009

Uptown BGirl               

B-Girl høsten 2008

Uptown B.Girl

 

Sommeren 2008

  Så fort at støvskyen nesten dekker hestene....

Nedenfor bilder av den stolte far, Ken Warkentin!

Ken Warkentin

 

På de to bildene til venstre er babyen 12 timer gammel. På de to neste, har det gått 24 timer til.

Helt ny, 12 timer gammel. Misty er betatt av babyen sin, men ikke hysterisk. 36 timer gammel, sjekker ut utsikten. 36 timer, for full musikk!

20.april: En dag før 11 måneder hadde gått, såvidt over midnatt kom årets foreløpig sprekeste til verden. Et langbeint, lekkert hoppeføll etter ungheststjernen Ken Warkentin og M.T.Big Applegirl