Junipher

hingst født 4. juni 2020

e Father Patrick (US)
u High Eleven L (N)
e SJ’s Photo (US)

Junipher er en flott, langbeint, fullblodslik hingst, og utmerker seg særlig med sine lange koder og sin høye og lange manke, eksteriøre egenskaper ekspertene verdsetter spesielt høyt.

Faren Father Patrick var en sann World Champion. Han ble født i 2011, og var sin årgangs beste hingst både som 2 og 3-åring. Han vant 23 løp og var annen 6 ganger på 33 starter. Han tjente mer enn 2,5 millioner dollar og travet 1.08.6 som 3-åring på en 1000-meters bane. Han ble satt i avlen som 4-åring, og hans første årgang er født 2016. Kanonen lot ikke vente på seg. Sønnen og årgangstoppen Greenshoe USD 1,3 mill, er nå selv fulltegnet som avlshingst i sin første avlssesong til USD 25.000. Etter hans allerede formidable resultater i avlen, har Father Patricks tjenester har blitt stadig mer etterspurt. Den dyreste traveråring solgt på auksjon, er Father Patrick-sønnen Maverick, som ble solgt for smått uvirkelige 1,1 million dollar i 2019. Du finner flere opplysninger om Father Patrick her hos US Trotting Association.

Moren High Eleven L er norskfødt og tilhørte selv årgangstoppen som unghest, men blodsmessig er hun likevel fullblods amerikaner. Og i denne familien er det virkelig mye blått blod. Faren er fenomenet og Elithingsten SJ’s Photo, og mor Eight Eleven L , hennes søster Won Eleven L og deres mor Nevele Now, har alle tre fått den høythengende utmerkelsen «DNT’s Eliteavlshoppe!»  Familien inneholder en rekke klassiske vinnere, du finner mer informasjon på High Eleven Ls egen side.

13.mai 2021: I dag åpnet vi opp så åringshingstene kan gå ut på beitet når de vil. Og gjett om de vil! I begynnelsen av måneder ble de røntget for å sjekke om de hadde løse biter i leddene (Junipher hadde ingen!), de fikk raspet tannspissene og fjernet ulvetennene. Junipher har fortsatt rester av vinterpelsen på ryggen og rundt magen, men det regner jeg med blir borte raskt utover.

Har startet opp et nytt bildealbum, og lagt ut noen bilder i dag. Det kommer flere utover.

Videoer:

Junipher i januar.

11. april fikk vi besøk, og viste fram Junipher. Han har vokst mye, og har her fortsatt vinterpelsen på. Junipher i april.

Og her er han sammen med resten av gjengen: 8 åringer i januar.

En ny videosnutt sammen med gjengen: 8 åringer i mars