Honey

Slet uvanlig mye med navnene til H-årgangen, og spesielt med denne. Bestemte meg til slutt for Honeydew Honey. Denne er mindre søt og mørkere enn vanlig honning, spesielt det med søtheten passet godt… Av en eller annen grunn ble ikke mailen min registrert inne hos DNT på fem dager, innen den tiden hadde jeg ombestemt meg og gått for bare Honey. To dager senere hadde jeg ombestemt meg igjen, men da var passet allerede sendt ut fra DNT, så da fikk det være Honey!

Honey er stor, pen og velbygd. Hun er snill og sosial, men ikke fremmed for å gjøre ugagn…. se videoen. Fint trav med virkelig spenst i steget.

Faren, Love You-sønnen Un Amour d’Haufor, var selv en av de beste unghestene i sin årgang, blant annet med en annenplass i Criterium des 3 ans. Han er far til Eros de Chene 1.10, Dexter Chatcho 1.11, Dance d’Etang 1.11, Diza du Cortille 1.12, Des Nuits d’Amour 1.12m, Empereur de Best 1.12 og Elite de Puch 1.12, for å nevne noen.

Moren Yena Boko tilhører en sterk søskenflokk. 17 hester, 15 startet, 1 eksportert til Russland som vi mangler opplysninger om og 1 død som føll. 14 har vunnet, 4 er millionærer, 5 til har tjent over 300.000, ytterligere 3 over 100.000. Divas Crown er selvsagt svensk Elitsto! At faren, Pine Chip, er Elithingst og av mange kalt «verdens beste morfar», er heller ingen ulempe.

Søsken: Thelma Zet 13.3/300.000 og Benedictus 14.1/150.000 har startet og vunnet. Vermont Zet ødela seg under lek i luftegården og måtte avlives og Eomaya gikk rundt under innkjøring, ble spiddet av en stolpe og kunne ikke reddes…. 3-årige Faramineux er spesielt stor og er tatt pent, men viser absolutt lovende takter i trening og forventes til start utover høsten. Honeys helbror, 2-årige Garrido, ble noe av en snakkhest på Momarken tidligere i høst, da han vant begge mønstringsløpene sine på en måte som lovet godt.

Honey er røntget uten anmerkninger.

Hun skal ut på klasseløpsauksjonen lørdag 7.september som nr 141.

Video         «Bøllevideo»