Hippie Hippie Shake

Denne dama var usedvanlig livlig og svært sosial, de første ukene fullstendig hyper! Full fart ut av stallen og inn i stallen, med 14 runder innimellom. Måtte passe meg når jeg skulle åpne porten til luftegården/beitet eller om boksdøra sto på gløtt… vips var hun ute og i hundre. Hun fikk nytt kjælenavn annenhver dag, dette er en frøken som alltid får meg til å smile. Et av navnene var Hippie Hippie Shake, men det var ikke meningen det skulle bli sittende. Siden jeg tok meg selv i å synge hver gang jeg passerte henne, ombestemte jeg meg… Og ja, jeg vet at sangen egentlig heter Hippy, Hippy Shake og hennes navn egentlig er navnet på en film, men Hippy minner meg om Huppy og/eller akvariefisken Guppy, så derfor tok jeg meg den kunstneriske friheten og kalte henne Hippie Hippie Shake og synger likevel. Høres jo helt likt ut…. Her kan du høre sangen.