Hardly an Angel

Til slutt ble navnet Hardly an Angel. Selv om jeg kalte ham “Englebarnet”, passet det vel egentlig ikke så godt…. Hadde 4-5 navn jeg vurderte, men ba om hjelp fra medlemmene på facebook for kanskje få en åpenbaring som sa Pang! Det skjedde ikke, men jeg ble etter hvert mer og mer klar over hva som var riktig å kalle ham. Da jeg ubevisst brukte “Hardly “  da jeg ropte på ham, var det klart. Setter pris på de mer enn 250 forslagene jeg fikk, noen var skrekkelige, noen ikke så bra, men svært mange var gode, mange av de beste dessverre allerede opptatt. Det hjelper godt på å få en slik gjennomgang med alternativer, så tusen takk! Må ikke misforstås, han er kanskje ingen engel, men likevel langt fra noen djevel!

Hardly er en stor, flott, elegant og karismatisk hingst som står fint på beina. Han er forholdsvis lettbygd, er lett å handtere og har ingen hingstenykker, i alle fall ikke foreløpig.

Han skal ut som nr 188 på klasseløpsauksjonen, lørdag 7.september.

Video