Handy Mandy

hoppe født 27. april 2018

e. E.L.Titan (us)
u. Handy Face (s)
e. Coktail Jet (fr)

Handy Face hadde fram til nå fått fire hoppeføll. Hadde i grunnen planlagt at hun skulle få hingst denne gangen, da ville navnevalget gitt seg selv; Handyman! Da planen skar seg, gikk jo ikke det….. Handywoman har liksom ikke samme scwungen. Siden det skulle være H og hoppa heter Handy, ville jeg bruke litt av det, så årets hoppeføll etter EL Titan ble i første omgang kalt Handfull of Sweets… Ble faktisk registrert under det navnet også, da Julie H kom opp med Handy Mandy! Skjønner ikke at jeg ikke tenkte på det selv, men det gikk greit å bytte.

Mandy er en stor hoppe som har utviklet seg til å bli særdeles lettbent og lekker og hun traver som en drøm. Sjekk ut videoen!

Faren EL Titan hadde sin første lille årgang med 2-åringer til start i USA/Kanada i fjor, han er blant annet far til vinneren av et av de høyest doterte 2-årsløpene «Over there», Valley Victory Trot.  Her kan du lese en artikkel som delvis omhandler ham.  EL Titan slo bl a Trixton (som 2-åring) og Father Patrick (som 3-åring) og har en fantastisk stamme.

Mandy skal ut på klasseløpsauksjonen lørdag 7.september som nr 166.

Video