Entereza
 

 

Startside
Opp
Eagle Eye
Easy on the Eye
Ector de Marys
End of Discussion
Entereza
Eomaya
Ero'kamano
Estirado    

 Hoppe født klokken 20 den 24.mai 2015, e Quaker Jet - M.T.Big Applegirl.

Entereza er meldt Klasseløpsauksjonen 17.september, og er nummer 125.

Stamtavle   Video

Navnet uttales rett fram, eller med en spansk z. Det betyr fullkommenhet – rettskaffenhet – sjelsstyrke – storsinn… og intet mindre!

Jeg likte søsteren Brightasabutton så godt, at jeg angret på at jeg ikke beholdt hyenne selv. Ville derfor bruke samme hingst en gang til, og fikk på den måten rundt 23% franske gener. Entereza er like fin som søsteren å se på, men hun er nok noen strå kvassere.

Entereza er stort snill og grei, og lett med det meste. Virker vettug. Vær likevel obs! Hun har temperament, og kan tenne til skikkelig! Hun kan bli sint hvis hun mener seg urettferdig behandlet, men om du korrigerer øyeblikkelig går det fort over, og hun bærer ikke nag. Var tøff i flokken med hingstene, men det har ikke vært noen problemer i hoppeflokken.

Nyheter: Quaker Jet-datteren Alizea du Kastel (banerekordholder for 4-åringer på Bjerke, med) ble i sommer solgt for fenomenale 190.000 euro som avlshoppe! Enterezas bror Avery skal ut i Bronsefinalen på auksjonsdagen, og er en av de aller største favorittene.

Bilder fra juni-juli 2016:

 

Bilder fra 2015: