Easy on the Eye
 

 

Startside
Opp
Eagle Eye
Easy on the Eye
Ector de Marys
End of Discussion
Entereza
Eomaya
Ero'kamano
Estirado    

Hingst født 19.mai klokken 07.05, e Quite Easy - Sip the Wine.

Easy on the Eye skal ut på Klasseløpsauksjonen 17.september, som nr 149.

Stamtavle     Video

Easy on the Eye er nettopp det, virkelig vakker å se på. Han beveger seg også lett som en fjær, bare se på videoen! Han har en helamerikansk stamme.

Faren, toppstammede Quite Easy, tilhørte den amerikanske årgangstoppen, og hadde også en fantastisk gange. Så ham, og ble skikkelig imponert, i travprøven under premieringen. Kusken Åke Svanstedt kom inn med et glis som nesten gikk helt rundt.... Quite Easy er allerede A-premiert i Sverige på sine gode avkom. De første årene fikk han merkelig nok en stor overvekt av hoppeføll, så det var tur at Quite Easy-hoppene er skikkelig bra! Til de som tror at det bare er hoppene som flyr, det er feil. Allerede i den første årgangen ble han far til den finske Derbyvinneren Quite an Avenger 10.2, og han har sønner i toppen hvert eneste år, tross til dels små årganger. Kongepokalen for 4-åringer 2016, ble f eks vunnet av Quite Easy-sønnen Poet Broline 10.8. Han er en av kun 7 svenskfødte hingster etter QE i årgangen! I år er han far til den hurtigste kvalifiseringsvinneren til det svenske Kriteriet, Deimos Racing vant på 13.4/2640. I Norge har Quite Easy til sammen 20 levende 3 og 4-åringer, likevel har han hele 3 klasseløpsfinalister! (Hoppekriteriet, Derby samt favoritten i Kriteriet!)

Nyheter: 6/9: Quite Easy-sønnen Coktstile vant sin Kriteriekvalifisering på ny Norgesrekord. 5/9: Chin Chin vant sin kriteriekvalifisering etter ledelse fra start til mål! 2/9: Den 2-årige søsteren Days of Grace var ute i sitt første mønstringsløp, og er fint i rute for neste sesong. Easys 3-årige søster Chin Chin var toer i forsøk til Märthaløpet og tredje i finalen. Den 4-årige søsteren Brandy, var fjerde i Holm Holmsens Minneløp og toer i Derbykvalifiseringen fra bakspor. .

Bilder fra juni-juli 2016:

 

 

 

Bilder fra 2015: