Eagle Eye
 

 

Startside
Opp
Eagle Eye
Easy on the Eye
Ector de Marys
End of Discussion
Entereza
Eomaya
Ero'kamano
Estirado    

Født 9.april 2015 klokken 22.30, hingst e  Look de Star - Larissa Ås

Eagle Eye er meldt klasseløpsauksjonen 17.september, og skal ut som nummer 122.

Stamtavle       Video

Eagle Eye mistet sin mor da han var seks uker gammel. Han nektet deretter plent å ta til seg noen som helst form for melkeerstatning. Ikke engang hoppemelk var godt nok, hvis den ble servert på flaske eller bøtte. Hoppemelk, varm og selvsugd rett fra puppen, var det eneste som var godt nok…. Han og moren hadde allerede gått noen uker sammen med to andre hopper og føll, blant dem Cambusa Jet. Hun lot ham, noe motvillig til tider, suge, men jeg måtte stort sett holde henne i grima for at det skulle gå bra. Det ble en forholdsvis slitsom sommer. Han spiste allerede godt både kraftfôr, grovfôr og gras, så de første par månedene var han og de to tantene med barn inne på stallen om natten (han i egen boks) og gikk på beite på dagtid. Etter det var det beite døgnet rundt, sammen med resten av flokken. Det ble mange turer ut på jordet for meg den sommeren. Guttungen så meg straks jeg gikk inn porten, samme hvor på beitet han var….. full fart, ikke til meg, men bort til hoppa. Hendte han ble forbannet fordi jeg brukte så lang tid til å komme etter, men han roet seg etter at jeg hadde forklart ham at det ikke hjalp å bli sint!

 Eagle Eye er stort sett snill og letthandterlig, men ikke så rent lite frekk. Ikke gi ham lillefingeren, bare…. Gi ham beskjed om hvem som bestemmer, han tåler en smekk. Ellers så har han en pussig måte å bite på, det vil si, han biter ikke, bare gnager litt forsiktig sånn på kos….

Eagle Eye har drøyt 28% franskt blod. Jeg så på avkomslisten til Larissa, og la fort merke til at det ene "franske" avkommet hun hadde, var den som var den beste....

 

 

Bilder fra 2016, juni-juli:

 

Bilder fra 2015:

    

Bildet nedenfor til venstre er fra 14.mai, det til høyre fra 23.mai.