Draco Braz Minto
 

 

Startside
Opp
Days of Grace
Demerara
Destroyer
Determinator
Dippin'Dots
Dixiebyproxy
Doubledare
Down and Dirty
Draco Braz Minto    

hingst født 22.mai etter Nu Pagadi - M.T.Big Applegirl

Draco skal ut på Klasseløpsauksjonen 11.september som nr 109.

Stamtavle           Video

Draco er en elegant racermodell  med pågangsmot og flotte bevegelser. Han elsker oppmerksomhet og er spesielt interessert i traktorer….. følger nøye med fra kortest mulig avstand når jeg slådder i luftegården eller pusser beitet han går på.

Faren Nu Pagadi var en riktig vinnerhest, og er spennende som sønn av championhingsten Love You.

MT Big Applegirl travet selv 14.2 som 3-åring og vant rubrikkløp samme år på Solvalla. Avlskarrieren startet med en årgangstopp, Uptown B.Girl, jeg er sikker på at "Misty"  vil levere flere! 4-årige Avery har i følge treneren veldig stor kapasitet, men har vært maksimalt uheldig, og har tilbragt mye tid på boksen. Er på gang igjen, hans fire starter så langt har gitt to galoppmisser og to lette seirer. I årsdebuten fikk han et pent løp der han "vant" hovedfeltet på 16.0. Misty er søster til 4 svenske millionærer, far og morfar er Elithingster, og mor Fifth Avenue Girl er Elitsto. 

Draco Braz Minto er et uttrykk fra en bok, og selv om mange lurer, har jeg aldri fått noen riktig forklaring på om det egentlig betyr noe som helst. Jeg fikk imidlertid uttrykket helt på hjernen, og syntes at det passet på denne krabaten, som virkelig har en spesiell personlighet. Håper virkelig han får beholde navnet.

 

Bilder fra august 2015:

Bilder fra juli 2015:

Bilder fra slutten av september 2014:

Bilder fra 24-26.mai: