Coxontherox
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hingst etter Quite Easy - Roxy La Marc, født 16.mai 2013.

Stamtavle

Video

Jeg plukket ut Roxy på en auksjon, grunnet stammen. Absolutt flott at hun var etter "verdens beste morfar" Pine Chip, ingen ulempe at hun hadde den mangeårige franske championhingsten Coktail Jet som morfar, men det var morsstammen jeg siklet etter. Fra Nesmile, en av Frankrikes aller beste hoppelinjer. Roxy kostet selv 200.000 på åringsauksjon i Sverige, hun startet et par ganger som 3-åring, men rotet seg bort. Eieren er en av Sveriges større oppdrettere, besluttet å bedekke henne i stedet grunnet den spennende stammen, og da han skulle redusere på hoppeantallet sitt, fikk jeg sjansen. I kamp med en annen norsk oppdretter, som heldigvis for meg, rotet seg bort på tekniske problemerda budgivningen startet...:-)

Quite Easy falt jeg for da jeg så ham på den svenske premieringen, makan til traver! Åke Svanstedt kom inn fra travprøven, med et stort glis i fjeset. Quite Easy var et riktig talent selv, og det nedarver han til de grader. Han har fått en strålende start i avlen.

Coxontherox (Cox on the rox), betyr egentlig ingenting. Navnet ble bare til sånn etter hvert, syntes det var morsomt. Har kalt årets føll etter Roxy for Dixiebyproxy.... Cox er ellers en helt herlig hest. Han er nok absolutt mest preget av sin far, har en bra størrelse og er velbygd, harmonisk og velstilt. Han er glad frekkas, men real og åpen i alt. I flokken slåss han, og ga seg aldri. Når de andre i grunnen var fornøyde, ville han ta en runde til.... det lover jo bra om han tar med seg den innstillingen på banen.

Bilder fra 2014:

 

4.april, første dag bare de tre gutta gikk sammen alene.

Bilder fra fødselsåret:

slutten av oktober:

midten av september:

Begynnelsen av juli:

 

Midten av juni:

Bilder fra 21.april: