Clara Clarissima
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hoppe etter Pine Chip - Larissa Ås, født 22.mai 2013.

Stamtavle

Video

Pine Chip er Elithingst, han har massevis av topptravere etter seg, han har sønner som avler strålende og han blir ikke uten grunn, kalt "verdens beste morfar". At han fortsatt er aktuell viser det at White Russian vant danskenes Oppdretningsløp for 2-åringer i 2013, at svenske 3-årige Othello Tilly tilhører de bedre i årgangen, og at Pine Chip er i toppskiktet både på 3-og 4-årsstatistikken i Italia, der man vektlegger tidlighet, tungt.

Larissa Ås var selv en topptraver, med flere seirer i den svenske rikstotoen, og nesten 800.000 innkjørt. Som datter av Yankee Glide og fra Elitloppsvinneren Elmas hoppelinje, var jeg svært fornøyd da jeg hadde handlet. Nå når jeg har fått et par avkom etter henne, er jeg enda mer fornøyd...:-)

Clara er et riktig prakteksemplar. Hun har særdeles flott eksteriør, et supert lynne og traver som en drøm.... Allerede fra hun var bitte liten, ble hun kalt Clara Clarissima, fonetisk fordi det lignet på moren Larissa, og også fordi det var litt morsomt å si det.....:-)

Bilder fra 2014:

Fotografert 30.juli:

Juni:

Bilder fra fødselsåret:

midten av september:

Begynnelsen av juli:

           

Fra midten av juni:

Bilder fra 30.mai:

Helt ny, 22.mai: