Chere
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hoppe etter Gift Kronos - Diva's Photo, født 20.april 2013.

Stamtavle

Video

Jeg syntes Gift Kronos var en interessant ny hingst, og jeg skal innrømme at jeg hadde en annen grunn til å bruke ham også. Han var ny, og jeg visste ikke hvordan han fungerte på fryst..... Sånne hingster testet jeg ofte med Diva, ble ikke hun drektig, var jeg i tvil om hingsten fungerte...:-) (Hysj, ikke si det til noen...., er jo ikke sånn man skal velge hingst!) Diva fikk som resultat, et spesielt vakkert hoppeføll som fikk navet Chere. Gift Kronos har startet lovende med sin første lille årgang, født 2011. Per 10/8 ligger han fjerde på ASVT's 3-årsstatistikk, rett bak Muscle Hill, Going Kronos og Ken Warkentin....

Divas avkom har nesten uten unntak vært talenter. Skader og uhell har dessverre ødelagt mye. Stringendo vant Jærløpet som 3-åring, men ble skadet. Vendela Vix vant debuten som 3-åring, men ble alvorlig skadet av en annen hest i luftegården, og fikk resten av løpskarrieren spolert. Yazmina er 4 år og har travet 14.0, men har ikke helt fått ut sitt potensiale. 3-årige Astrifer er helt klart et talent, men har slitt med halsproblemer, og har fått fri i sommer. Han rakk å vise litt ved en fin avslutning til tredje 11/6. Fikk en telefon angående 2-årige Biwa i går... eieren var kjempefornøyd med hoppa og trenerens uttalelser om henne. Hun er for øvrig også etter Torvald Palema (som Cassidy), og jeg har knapt sett noe føll speede så fort på jordet som nettopp henne.

Jeg ville egentlig gitt henne navnet Cher, etter artisten som jo er en riktig diva.... men DNT satte foten ned. Det var et artistnavn, og kunne ikke tillates. Er ellers veldig mange andre artistnavn som traver rundt på norske baner.... Chere er vel uansett den riktige skrivemåten på en hoppe, uttales son Cher, og betyr kjær eller dyrebar eller kostbar (...I wish....)

Chere har et flott eksteriør, og ditto bevegelser. Hun er av god størrelse, er letthandterlig og grei, våken og litt reservert ovenfor fremmede.  Sånne følger med og lærer vanligvis fort, er ikke nødvendig å være tung på labben. I hoppeflokken er hun ubestridt sjef.

Bilder fra 2014:

Fotografert 30.juli:

 

Juni:

Bilder fra fødselsåret:

Midten av september:

Begynnelsen av juli:

Bilder fra 25.mai:

 

 

...og en uke senere:

Bilder fra fødselsdagen hennes: