Cassidy
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hoppe etter Torvald Palema - Wellfit, født 27.mai 2013.

Stamtavle

Video

Jeg trodde, og tror fortsatt, at Torvald Palema har stoff i seg til å bli en virkelig god avlshingst. Er ikke imponert over måten han er matchet på, det er alltid risikabelt å la en hingst bedekke et lite antall hopper mens han går løp, spesielt når de er fullstendig usorterte. Torvald ble helt impulsivt brukt på et lite antall hopper en måned han skulle ha løpspause, og fikk 19 føll født 2009. Tore 12.7 (flere V75-seirer), Tempted 14.0 og Truedream Sand 13.6 er de tre beste, de to siste vant for øvrig begge løp sist mandag (25/8). 8 har vunnet, de to siste som har startet, har begge trippelplasseringer. Torvald har ikke 4-åringer, og bare 3 svenske 3-åringer, hvorav 2 har startet og Bone Machine har vunnet og travet 12.7. I Sverige i begynnelsen av juli.

Wellfit er en stor og tung Viking Way-datter, som selv er ustartet av utenomsportslige grunner (etter det jeg er fortalt). Hun har svært gode søsken, selv om de ikke har vært av de tidligste. Wellfit selv har absolutt lagt talentfulle avkom, og jeg tror stjernen kommer. Ville ikke forundre meg om det ble Cassidy. Hun er snill og sosial på stallen, men er ellers både tøff og ikke så lite frekk. Traver som en drøm, virker å ha fått det meste fra sin far.

Navnet Cassidy betyr krøllhåret, bare se på bildet ved siden av, så ser du hvorfor. Babykrøllene er dessverre forsvunnet.... 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra 2014:

Fotografert 30.juli:

juni:

Bilder fra fødselsåret:

Midten av september:

Begynnelsen av juli:

Bilder fra 30.mai: