Caramelized
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hoppe etter Quaker Jet - Mystical Norma, født 30.april 2013.

Stamtavle

Video

Det var naturlig å velge en fransk hingst til Mystical Norma. Hun hadde speed, men er en forholdsvis småvokst dame. Quaker Jet er en kraftkar, men med mange amerikanske egenskaper, som en gnistrende speed. Resultatet ble et hoppeføll som var "spitting image" av sin far rent eksteriørt. Allerede i Quaker Jets første årgang, født 2010, leverte han årgangstoppen Aladin d'Ecajeul, vinner av Criterium des 3 ans. At han også kan levere gode hopper, så vi på Bjerke i sommer, da datteren Alizea du Kastel satte banerekord på 10.8.

Caramelized betyr at noe er dekket av et lag karamell. Er veldig fornøyd med navnet, og synes det passer veldig godt på denne åringshoppa. Hun er karamellfarget, har et søtt og trivelig ytre, men under finnes det krydder..... Det hender karamellen sprekker litt....:-)

Caramelized har stor appetitt, det vises dessverre på livlinjen. Hun er i tyngste laget, men når man ser henne i bevegelse, er hun lett og elegant. Det ser allerede nå ut som om hun har arvet speeden fra begge foreldrene.

Bilder fra 2014:

Fotografert 30.juli:

Bildene er fra juni

Bilder fra fødselsåret:

fra midten av september:

Bilder fra 26.mai:

Bilder fra 5.mai:

Første gang ut, 1.mai: