C.Rex
 

 

Startside
Opp
Caramelized
Cassidy
Chere
Chin Chin
C.J.
Clara Clarissima
Coxontherox
C.Rex    

hingst e Orlando Vici - Mary Tilly, født 12.februar 2013.

Stamtavle

Video av C.Rex som nyfødt

Video i for det meste lett jogg....

Mønstringsløp 23.november 2015  Gikk smått første runden, men C Rex var først i mål på 29.8.

Jeg skulle ikke ha flere hopper, men klarte ikke å motstå Mary Tilly. Hun startet premielopp som 2-åring, men siden eieren bestemte seg for både å selge gården, samt trappe kraftig ned på hesteholdet, fikk jeg tilbud om å handle. Det var i mars, hun var bedekket få dager tidligere, ikke fordi det var noe galt med henne, men som et resultat av det ovenstående og det at hun ikke var helt startklar grunnet størrelsen. Jeg håpet hun ikke skulle bli drektig (!!!), men joda, og C.Rex kom til verden allerede 12.februar. Jeg vil egentlig ikke ha føll så tidlig, men det ble som det ble. C Rex fikk gå alene med sin mor i noen måneder, og virker absolutt ikke å ha tatt skade av det.

Selv om Marys far er topphingsten Andover Hall (hun er veldig lik ham, forresten), er det morstammen som virkelig imponerte. Scotch Dot (Elitsto) ble importert til Sverige på 60-tallet, sammen med døtrene Trader Dawn (datteren Trader Girl er Elitsto) og Glenna H (Elitsto). De er sammen allerede opphav til mer enn 20 millionærer i Norden, den største stjernen er verdensrekordsetteren Victory Tilly, en av de aller beste som har satt sine høver på en travbane. Glenna H er via Cikora Tilly (Elitsto) mor til millionæren Silva Tilly, som igjen er mor til Mary. Som en kuriositet kan for øvrig nevnes at stammoren Scotch Dot, faktisk var her på gården et par år i sin alders høst, langt opp i 20-årene.

C.Rex er "Kongen av C-årgangen". Han er stor, men ikke for stor, mektig og velutviklet. Han er tøff og var eneveldig regent i flokken. Han hører imidlertid etter når han blir snakket til, og han er ikke hevngjerrig. Han kan være ganske kald og uinspirert på stallen, men vokser en halvmeter når han ser noe som interesserer, og da er han sabla flott, om jeg skal si det selv! Regner med han vil vise seg fra sin beste side auksjonsdagen. Nesten litt urettferdig mot de andre.....

Bilder fra 2014: 

26. august: Trodde endelig jeg hadde fått tatt et "perfekt" oppstillingsbilde av C.Rex, men akkurat i det jeg trykket, var han over i hvilestilling høyre bak....:-( og etterpå kunne jeg bare glemme det! Her må det trykkes i riktig øyeblikk!

juni:

 

4.april, første gang bare de tre gutta ute sammen, uten jentene:

 

Bilder fra fødselsåret:

Slutten av oktober: C Rex var helt fascinert av elgene, og hadde nok fulgt etter dem til skogs, om det ikke var for gjerdet....

Midten av september:

 

Begynnelsen av juli, til høyre tester han om Diva er gem for tilnærmelser....:

Nedenfor 25.mai

Bilder fra 2.april:

  

Bildene nedenfor er tatt 27.februar