I'm On Fire
 

 

Startside
Opp
Balenciaga
Bellatrix
Beniwiwi
Biwa
Blizzard
Brandy
Brightasabutton
Go Gentle
I'm On Fire    

hoppe e Mythical Lindy - Cambusa Jet, født 29.mars 2012

Mankehøyde 150 cm.

stamtavle: Innavlsgrad på drøyt 11% og 10% franske gener. Mythical Lindy er en ung, spennende hingst, som i Sverige har sin første årgang 3-åringer i banen i år. man kan ikke si annet enn at hingsten har startet svært lovende. Mythical Fortune er en av årgangstoppene, og 3-års hoppen vant sin kvalifisering til E3 forrige dagen på 12.3, hun har allerede tjent 650.000. Nimbus CD  15.4volte, har 4 seirer på 6 starter, ellers er Amaretto Scoop 14.4 og GG's Dreamer 15.7 de foreløpig hurtigste. Det kanskje aller største talentet var Noak CD som vant 3 av 4 løp som 2-åring, før han døde i en ulykke. Mythical Lindy er en helamerikansk hingst av mindre modell, mens Cambusa Jet er svært stor og med franskfødt far. Tenkte dette kunne passe? Er i alle fall kjempefornøyd med resultatet, maken til flott individ som Buzara, har jeg ikke hatt mange av....

Cambusa Jet var selv ganske tidlig, og vant 5 løp på 19 starter som 2 og 3-åring, Første avkom er italienskfødte Ivory Kronos som travet 13.7 som 4-åring og tjente ca 200.000 NOK. Innocent Face var sin årgangs hurtigste svenskfødte som 3-åring med 12.1, og tjente i overkant av 1 mill SEK. Jaguar Face var også et stort talent, i 3-årseliten Elitloppsdagen dundret Kolgjini til dødens med helt klare ambisjoner, før det ble galopp. han ble etter hvert solgt til Nederland, der han har travet 14.3. (ikke oppdaterte oppgaver siden 2012). Unieme var et talent som vant løp, og Vanilla likeså før hun ble skadet. Årets 3-åring, Zeema Zamar, blir noe ekstra i følge Kristian Malmin. Han har tatt henne pent, siden hun er så stor. 

I'm On Fire het noe annet fram til hun ble solgt......: Buzara Umbroza er middels stor, med utrståling, flott eksteriør og ditto bevegelser og med et herlig lynne. Hun er startberettiget i den pengestinne svenske Breeders Crown-serien.Navnet uttales rett fram: Busara Umbrosa. Hun ble som liten bare kalt Busungen, noe som etter hvert gikk over til Busara. Begynte å leke meg med navnet, Busara Ungaro, Buzara Umbroza.... pussig nok viser det seg at det er noe som heter akkurat det, en slags sommerfugl. Buzara Umbroza flyyyr... med andre ord...:-)

Nyheter: 9/8: Den 3-årige søsteren, Zeema Zamar, travet prøveløp på Jarlsberg på 21.0 med galopp. Startet på Jarlsberg 23/8, tapte 60-70 meter fra start , travet bra etterpå og fikk premie på 21.4. Mangler bare rutine....

Video  (juli 2013)                    

Video (bare 5 dager gammel)  Video (på beite mai 2012, Buzara er rampen!)   Video (på beitet med flokken, sensommeren 2012)    Video (av hele flokken, oktober 2012)

 

Fra den første uka i juli: 

 

Fra treningen 25.juni:

Fra beitet i mai-juni:

 

   

Bilder fra 2012:

bilder fra 6.- 7.oktober:

På beitet 13.mai, noen er jo bare fotogen så det holder....

bildene ble tatt 1.mai.