Brandy
 

 

Startside
Opp
Balenciaga
Bellatrix
Beniwiwi
Biwa
Blizzard
Brandy
Brightasabutton
Go Gentle
I'm On Fire    

hoppe e Revenue - Sip the Wine, født 28.april 2012.

Mankehøyde 153 cm.

stamtavle: Innavlsgraden er i underkant av 7% og 21% av genene er franske. Sip the Wine er helamerikansk, og synes det passet å få inn litt franskt her. Hun lager fine hester, men synes vi har vært litt uheldige. Eldstemann Unzipped var et stort talent, men fikk nok et par tre løp som ble i overkant tøffe for psyken hans..... 4-årige Wine and Dine har ble forfulgt av utur sin første sesong. Han var plaget av en stadig tilbakevendende hovbyll. Han står nå oppstallet hos Bjørn Goop, og har  en annen, en seier, en galopp og en tredje på fire starter i Sverige.  Sip har ingen 3-åring, men 2-årige Anizette står hos Stall Helgestad og trener svært bra. 

Revenue er en hingst jeg har hatt sans for i lang tid, lenge før han kom til Norge. Har derfor flere avkom etter ham, 4-årige Wayne 13.8, 3-årige Zing (har vært til start) og 1-årige Brandy. Mistet dessuten dessverre føll etter ham i år.... Han har en imponerende avkomsliste, spesielt ble jeg positivt overrasket over hvor godt han gjorde det i USA, med Hambletonianvinneren Market Share i topp.

Brandy er vakker og velbygd, med flotte bevegelser. Er høyt i rang, men har likevel et vennlig lynne og er særdeles letthåndterlig. Navnet behøver vel ikke nærmere forklaring? Med fransk far og mor som "sipper vin", tenkte jeg dette ble litt sterkere saker.... Brandy er startberettiget i den pengestinne svenske Breeders Crown-serien.

Nyheter: Søsteren Anizette (Kjetil Helgestad) travet mønstringsløp Bi 16/8 på 30.2 og Bjerke 27/8 på 29.3. Bror Wine and Dine ble tredje i Derbykvalifisering i fin stil. Han har mistet litt for mye tid og trening, men kommer til å tjene mye penger utover som han så ut….

video (juli 2013)      

Video (på beite mai 2012,Brandy og mor innleder)   Video (på beitet med flokken, sensommeren 2012)   Video (av hele flokken, oktober 2012)

 

Fra 8.juli:

Her fra trening, uten leietom. På bildet til høyre, rygger hun på signal

Fra treningen 25.juni:

Bilde fra 26.mai:

Bilder fra 2012:

6.-7.oktober:

Sammen med Blizzard 

 

Første dagen på beite med gjengen, 13.mai....

Disse bildene ble tatt 1.mai, første dagen med strøm på gjerdet.... huffameg!

første dagen ut, mye skummelt!