Beniwiwi
 

 

Startside
Opp
Balenciaga
Bellatrix
Beniwiwi
Biwa
Blizzard
Brandy
Brightasabutton
Go Gentle
I'm On Fire    

hoppe e Broadway Hall - Agria Racing, født 27.mai 2012

I midten av august er hun i kraftig vekst. Måler 148 over manken, 151 over rumpa.

stamtavle: Innavlsgrad er 9% og andel franske gener er litt over 5%. "A touch of France", så og si.... Har hele tiden valgt hingster til Agria Racing utfra type. Hun er ikke så stor selv, men ganske tung, og noen av avkommene har vært ganske digre. Broadway Hall burde passe godt i typen, og var dessuten selv et kjempetalent som var ubeseiret i banen. Han er også en av de hingstene som lager gode døtre. Beniwiwi har god størrelse, er lang og særdeles godt muskelsatt. Hun har flotte bevegelser og er fin å jobbe med, se nedenfor....

Hoppa viste tidlig spesielle tendenser. Hun var sosial og snill, men visste best og utviklet raskt en slags "ovenfra-og-nedad-oppførsel". Det vil si, hun lot som hun var enig og jattet med, men himlet med øynene og geipte når hun trodde du ikke så.... Synes derfor navnet passet som hånd i hanske. Beniwiwi er lydskrift for "Beni-Oui-Oui", som betyr noe sånt som "Godt -jaja...", Mmmmmm, akkurat, hører du sier det, og så videre..... Synes det var et morsomt navn, som passet...:-) Beniwiwi er startberettiget i den pengestinne svenske Breeders Crown-serien.

Nyheter: Storebror Trinitro satte en strålende ny pers på 11.8 og ble toer på Bjerke 14/8. 3-årige Zenyatta Mondatta avsluttet sterkt til tredje på Klosterskogen 15/8, fra sisteplass i feltet og via 4.-5.spor i siste sving. I USA satte en 2-årig Broadway Hall-datter verdensrekord for 2-åringer uansett kjønn og banetype, på fantastiske 1.09.4 på 1000-metersbanen Pocono Downs. Bror Umbriel var døden nær i kolikk/tarmslyng for 2 måneder siden, var litt tung i kroppen på Åby 29/8, men var god toer på 14.5/2140, samme tid som vinneren. Søster Vijaya var 3.i Derbykval på 15.1 etter langt avbrekk. Skulle hatt noen flere løp i kroppen. Fortsatt har alle Agrias norskfødte avkom (Trinitro, Umbriel, Vijaya og nå ZM) kvalifisert seg for kriteriefinalen!!!!

Video  (juli 2013)     

Video (på beitet med flokken, sensommeren 2012)   Video (av hele flokken, oktober 2012)     

 

Bilder fra 2013:

Fra juni-begynnelsen av juli:

   

Bilder fra 2012:

6.oktober:

Bilder fra 8.juni

 

Bildene er tatt 30.mai