Bellatrix
 

 

Startside
Opp
Balenciaga
Bellatrix
Beniwiwi
Biwa
Blizzard
Brandy
Brightasabutton
Go Gentle
I'm On Fire    

hoppe etter SJ's Photo - Nemesis, født 23.juni 2012

I midten av august er hun i kraftig vekst. Måler 148 over manken, 151 over rumpa.

stamtavle: Innavlsgraden er under 8% og andelen franske gener i overkant av 13 %. Med en i overkant tøff mor på 170 cm, var det kanskje freskt å bruke SJ's Photo, som riktignok ikke er så stor, men som kan lage ganske tøffe hester..... Ville imidlertid gjerne få inn Lou Sidney, ei topphoppe jeg har spesielt sans for, to ganger, og så burde Nemesis passe perfekt i type til SJ's Photo. Så langt må jeg si jeg er fornøyd med resultatet. Bellatrix er ikke liten, men heller ikke så stor som sin mor. Synes å se at hun har arvet kroppen til sin morfar Super Arnie og hodet til faren sin. Hun er tøff så det holder, men hun tar dressur og hører etter når hun blir snakket til. Hun traver også veldig lett og naturlig.

Navnet Bellatrix (uttales Bellatriks) er latin og betyr "kvinnelig kriger". Jeg syntes det var svært passende.... Bellatrix er også navnet på en lysende stjerne i stjernebildet Orion. Bellatrix er startberettiget i den pengestinne svenske Breeders Crown-serien.

Nyheter: Storebror og eneste søsken, Avenger, travet mønstringsløp Bjerke 13/8 på 27.0 tross stor startgalopp. I følge Bo Westergård er han et stort talent, en av hans aller mest lovende 2-åringer. 

video (fra juli 2013)   video (av Bella og moren, høsten 2012)  Video (av hele flokken, oktober 2012)

 

Fra begynnelsen av juli:

       

 

 

 

Fra beitet 26.mai:

 

 

Bilder fra 2012:

videosnutt fra august

6.oktober

Bilder tatt 14.august, nettopp tilbake fra Sverige. Nemesis var dessverre blitt veldig tynn....