Balenciaga
 

 

Startside
Opp
Balenciaga
Bellatrix
Beniwiwi
Biwa
Blizzard
Brandy
Brightasabutton
Go Gentle
I'm On Fire    

hoppe etter Quite Easy - Wellfit, født 9.juni 2012.

Mankehøyde 155 cm.

stamtavle: Innavlsgrad er under 10% mens andelen fransk blod er litt over 10%. Wellfit er stor og mektig, og siden slaget tenderer til å være noe sent utviklet, ville jeg bruke en hingst som var tidlig, og som kanskje ikke var riktig så stor. Valget falt på den ultrastammede ungheststjernen Quite Easy, som dessuten har en aldeles fantastisk gange. Quite Easy har vist seg å være en skikkelig fulltreff i avlen, med spesielt gode døtre, og det passet jo bra....  Balenciaga ble stor, men er nok en noe lettere modell enn sin mor, og det virker som hun har arvet travet etter sin far. Hun beveger seg utrolig bra, allerede med en skikkelig snert i steget. Hun er snill og tillitsfull, men likevel tøff nok i flokken. Hun har gjort alt hun har blitt bedt om, uten å nøle. En herlig hest, rett og slett!

Navnet Balenciaga er opprinnelig et spansk motehus, nå i fransk eie. "Haute Couture" må vel sies å være "wellfit", eller hva? Balenciaga er startberettiget i den pengestinne svenske Breeders Crown-serien.

Nyheter: Den 2-årige broren ADAY travet mønstringsløp 19/8 på 30.9 med galopp (ny kusk, treneren var utelukket). Kentucky Love (Wellfits lillebror e Ken Warkentin) tok sin tredje strake i overlegen stil på Solvalla 14/8 på 14.7/2140.

 

video (juli 2013)        

Video (på beitet med flokken, sensommeren 2012)  Video (av hele flokken, oktober 2012)

22.juli:

              

Begynnelsen av juli:

    

Fra treningen 25.juni: 

26.mai, på beitet:

Bilder som føll, fra 2012:

6.oktober, mor i bakgrunnen...

Drøye tre uker gammel

En uke gammel