Avery
 

 

Startside
Opp
Anizette
Astrifer
Adorador
Ancora Imparo
Avery
Avenger
ADAY
Amon Tomaz    

Hingst etter Ken Warkentin og M.T.Big Applegirl, født 25/6

Video

Stamtavle  Innavlsgrad 13%, helamerikansk. Jeg kjøpte moren, Misty, drektig med Ken i sin tid. Resultatet, Uptown B Girl, var så fin og trente så lovende da ny hingst skulle velges, at det ble Ken Warkentin igjen. Det ble en pen og velbygd hingst med god størrelse og svært godt lynne, faktisk er han veldig lik sin tre år eldre søster. Avery er røntget uten anmerkninger.

Navnet var egentlig Affer'n. Du kan tenke deg en ung karslig sprett, som egentlig er for pen til å være gutt, og for ung til å ha den riktige tyngden til å stoppe kjeften på de eldre gutta.... Han har ikke så mye som et lite dun på haka, så i stedet anlegger han noe som ser ut som et barskt kinnskjegg, går i en altfor stor skinnjakke og er breial i gangen... der har du Affer'n! Har lurt på flere navn som kunne passe men likevel forkortes til hans "riktige" navn, kan ikke kalle en hest som skal selges på auksjon for Alfred... ikke fancy nok! Fikk av forskjellige grunner navnet Avery litt på hjernen, og sjekket wikipedia. Det er et vanlig navn, både som fornavn og etternavn, brukes til dels på begge kjønn også. "Avery is derived from an old french version of the name Alfred....." Saken var i boks!

NYHETER: 14/7 - Averys helsøster, Uptown B.Girl, ble tredje i Jarlsberg Grand Prix's hoppeavdeling, etter en fin avslutning. Hun fikk en hest i fleisen i siste sving og ble en del hindret, muligens røk andreplassen der. Hun travet 13.2, det tredje løpet på 13-tallet løpet av tre uker. Formen er stigende.... Uptown B.Girl fortsetter å være uheldig. I Brekkeløpet på Drammen 11/8, ble hun først sjenert i første sving, deretter satt hun dønn fast og ble tredje på 14.1. Rotet seg dessverre bort rett etter start i derbykvalifiseringen som skyhøy favoritt og gjorde et toppløp på 16.5 tross 60-80 m terrengtap... Grunnlaget er nå oppe i 465.000. Averys søster nr 2, 3-årige Wanna B With U er meldt sitt første løp! Hun var uheldig i starten første gang, men ble toer på Bjerke 5/9 på 18.2.

Avery var skadet og sto mesteparten av 2013 på boks. Er nå i gang igjen, her er en videosnutt fra hans første tur ut i luftegården igjen.

 

Bilder fra 1.august

 

          

Bildene nedenfor ble tatt 15.oktober 2011

29.juli

Snart 3 uker gammel allerede....

Her dagen etter fødselen, det gikk ikke mye i skritt, må sies....

fortsatt våt, men opp skal han!