Avenger
 

 

Startside
Opp
Anizette
Astrifer
Adorador
Ancora Imparo
Avery
Avenger
ADAY
Amon Tomaz    

Avenger er en hingst etter Rite on Line og Nemesis, født 2/7.

  Video    Video av Karoline og Avenger        Avenger trener med en kompis

Stamtavle Innavlsgrad 10%, 13% andel franskt blod. Da jeg valgte Rite on Line til Nemesis som begge to har ganske gamle stammer, gikk jeg nesten utelukkende ut fra individene, som jeg kjenner svært godt. Til store, brutale Nemesis ville jeg ha en mindre, lettere tekniker. Blir spennende å se sønnen i banen etter hvert. Han er pen, høy og lang, men virker å bli en lettere type enn sin mor, selv om han antagelig blir like stor. Står bra på sine veldig lange bein. Er nesten uvanlig snill, spesielt med tanke på foreldrene, men det er bare i selskap med tobeinte. I flokken er han både bøllete og frampå, heldigvis. Fikk fjernet en løs bit i venstre has i midten av juni.

Nemesis er "hevnens gudinne", hva var da mer naturlig enn at sønnen ble Avenger - "hevner"..? Måtte vente litt for å se om guttungen kunne forsvare et slikt navn, men det viste seg raskt at det kunne han så absolutt!!!

Bilder fra mønstringsløpet 14.august, voldsomt steg i den gutten....

Bilder fra 13.august

Bilder fra 1.august

Bilder tatt 25.juli, det var det med været og manglende sol....

Bilder tatt i mai, Avenger er han på toppen...

Bildene nedenfor ble tatt 15.oktober 2011

 

29.juli, etter at alle folungene hadde gått en dag på samme beite

 

drøye 10 dager gammel, første dag på beite med gjengen....

På de to bildene til venstre er ungen 2 dager gammel, de to andre er tatt to dager senere igjen. Ferdinand lukter på blomstene, på det andre bildet sjekker han ut fluen som surret mellom beina hans....