Adorador
 

 

Startside
Opp
Anizette
Astrifer
Adorador
Ancora Imparo
Avery
Avenger
ADAY
Amon Tomaz    

Adorador er en hingst født 24.mai 2011, etter Victory Abroad og Hooker

NY! Video

Stamtavle   Innavlsgrad 9%, andel franskt blod er 15%. Har Speedy Somolli 4y+3x, Nevele Pride 5+4x og avlsmatadoren Star's Pride hele 9 ganger i stamtavlen. Adorador blir stor, er lang i kroppen med fine vinkler. Har hele tiden vært litt høyere bak og vokser fortsatt ganske kraftig. Han har et livlig gemytt, men har vært svært snill handteringsmessig, lett å verke, har stort sett aldri gjort noe galt.

Har aldri vært særlig fornøyd med navnet til moren hans, ville oppveie det ved å gi sønnen et som var vakrere. Adorador betyr "en som elsker" eller "tilbeder".  Adore betyr ellers elske på flere språk....

NYHETER: Adoradors eldste bror, 4-årige Uno d'Man travet 15.1 i fjor som 3-åring, men virker å ha fått seg en psykisk knekk. På Klosterskogen 6/8 travet han imidlertid et sterkt løp og ble tredje fra dødens. Uno avsluttet bra på Jarlsberg også 3/9, ble femte i en tett finish på 15.5 fra bakspor. 2-årige søsteren Xandria var ute i sitt første mønstringsløp på Leangen 13/8 og travet 29.3 med galopp. Fashion Diva er en av Sveriges mest lovende 3-åringer i år, hun er en datter av Victory Abroad. Siste seier 6/9 på 14.9.

 

Bilder fra 13.august

 

Bilder fra 1.august. Adorador vokser og er ganske høy bak om dagen...

 

  

Bilde fra treningen i juni

Bildet nedenfor er tatt i mai 2012

Bildene nedenfor ble tatt 15.oktober 2011

29.juli, guttungen er veldig frampå! Føllpelsen er solbleket, men den svarte fargen titter fram under....

Det nederste bildet til venstre er tatt på den første turen ut, de andre en uke senere.