ADAY
 

 

Startside
Opp
Anizette
Astrifer
Adorador
Ancora Imparo
Avery
Avenger
ADAY
Amon Tomaz    

ADAY er en hingst etter Lindy Lane og Wellfit, født 4/7

Video

Stamtavle   Innavlsgraden er 10%, andel fransk blod er også 10%. Aday er avlet 4y + 4x på Speedy Somolli, han har Nevele Pride 3 ganger i stamtavlen, Super Bowl og Speedy Rodney i x-faktorposisjoner, samt hoppen Victory Prize 5+5 og i dobbel x-faktorposisjon. Ble kjempefornøyd med resultatet, folungen og etter hvert unghesten Aday er rett og slett en herlig hest. Han er utsøkt vakker, og har et fantastisk lynne. Det er ikke bare meg som smiler hver gang jeg ser ham.....:-) Aday ble røntget uten anmerkninger.

ADAY heter egentlig A- Den Aller Yngste, men det ble jo litt tungvint... Selv om han var ganske "kjøttfull" som baby, er han absolutt ikke oppkalt etter Meatloaf, selv jeg etterpå fant ut at sistnevnte heter Aday til etternavn....

NYHETER: Storesøster Umbra, som travet 15.8 i fjor som 3-åring og vel dessverre fikk seg en kraftig psykisk knekk, har nå to 3.plasser på en uke, i Drammen 31/7 og på Bjerke 4/8.

Aday har fått en ny hjemmeside hos de nye eierne: http://www.adayalliance.com/ Han travet prøveløp 31.mars 2014. Han ble safet inn på 22.3/2140. Det kan ses her.

Mønstringsløpet 19/8 2013

 

Bilder fra 1.august

   

 

Bildene nedenfor er tatt månedsskiftet juni/juli

Bildene nedenfor er tatt i mai 2012

 

Bildene nedenfor ble tatt 15.oktober 2011

29.juli; En kraftkar! Verdens største kosegutt i tillegg, men det varer nok ikke lenge før han blir kranglete i stedet....

  

Her er guttungen rundt 10 dager gammel.

Her er babyen bare 1 dag gammel, men han fikk kjørt seg!!!